Pattaya organiseert in het weekend van 24 & 25 mei de “Pattaya Squid Fair 25” in Jomtien 

PATTAYA:- In het weekend van 24 & 25 mei zal deze kustplaats de gastheer zijn van het “Pattaya Squid Fair 25”, een verrukkelijke viservaring, op Jomtien Beach, tegenover The Now Hotel nabij Soi 12.

De event heeft dit jaar het thema: ‘De smaak van de zee’, een overvloed aan verse en heerlijke selectieve zeevruchten tegen uiterst goedkope prijzen. 

De gasten worden uitgenodigd om te genieten van een verscheidenheid aan visgerechten, vers bereid naar ieders smaak, direct aan het strand.

Terwijl ze genieten van de culinaire hoogstandjes kunnen de deelnemers ook ontspannen op de rustgevende deuntjes van gratis livemuziek en boeiende optredens van verschillende getalenteerde Thaise artiesten. 

Er zullen ook spannende kook- en viswedstrijden worden georganiseerd, als ook prachtige synthetische fotoachtergronden van Jomtien Beach.

De Pattaya Squid Fair 2024 is een evenement dat u eigelijk  niet mag missen voor liefhebbers van zeevruchten en mensen die op zoek zijn naar een leuke ervaring aan zee. Zet 24 en 25 mei op de kalender en ga naar Jomtien Beach voor een voorproefje van de zee!

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!