Pattaya organiseert in het weekend van 10 tot 11 juni een inktvis-fair op Jomtien Beach

PATTAYA/JOMTIEN:- Hier een leuke tip voor de ware visliefhebbers in Pattaya en omgeving. De stad organiseert van 10 tot 11 juni weer een geweldig foodfestival genaamd de “Pattaya Squid Fair 2023” op Jomtien Beach.

Dit jaar is het evenement verplaatst naar Jomtien Beach voor The Now Hotel, langs Chaiyapruek Road. Het zal plaatsvinden van 17:00 tot 22:00 uur. De beurs zal een verscheidenheid aan activiteiten bieden met een focus op betaalbare en hoogwaardige zeevruchten.

De beursorganisatoren hebben zorgvuldig alleen de beste verkopers geselecteerd om deel te nemen aan dit festivals, zo verzekerde de organisatie mij. 

Naast zeevruchten zal er een inktvis-eetwedstrijd zijn en een VIP-activiteit genaamd “Serve by Chef”, waarbij zeldzame zeevruchten worden geveild en geserveerd aan slechts 100 geregistreerde klanten.

De Pattaya Squid Fair heeft vorig jaar positieve reacties gekregen van toeristen. Dit jaar is het concept veranderd van een inktvisviswedstrijd in een winkelcentrum naar een visveiling op het strand.

Het kiezen van Jomtien Beach als locatie heeft ook tot doel de lokale vissersgemeenschappen te helpen en het toerisme in heel Pattaya te promoten.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!