Het registreren van voertuigen in Thailand, gaat digitaal ingevoerd worden

BANGKOK:- Nu digitale technologie een rol speelt in zowat elk aspect van ons leven, is het maken van voertuigregistratie de nieuwste service om een ​​digitale upgrade te krijgen. Het doel is om het aantal stappen te verminderen, het gemak en de efficiëntie te vergroten en de tevredenheid van de burger te vergroten, zo maakte de woordvoerster van de regering, Khun Ratchada Thanadirek, gisteren bekend.

Het registreren via internet gaat via de website:
https://reserve.dlt.go.th/reserve/

Voertuigeigenaren moeten de ThaID-applicatie op iOS- of Android-systemen downloaden om zich te registreren voor het digitale identiteitsverificatie- en authenticatiesysteem dat wordt aangeboden door de provinciale administratie van het ministerie van Binnenlandse Zaken. Ze kunnen zich vervolgens registreren door via de app foto’s van hun nationale identiteitskaart en hun gezicht te maken.

Het digitale identiteitsverificatie- en authenticatiesysteem DOPA-Digital ID, dat sinds het begin van het jaar van kracht is, wordt beschouwd als een cruciale basisstructuur die identiteitsverificatie van alle sectoren met elkaar verbindt en het vorige systeem vervangt. 

Het creëert een nieuwe dimensie voor het uitvoeren van transacties in de publieke en private sector die handig, snel en aanzienlijk veiliger zijn. Het verkleint ook het risico dat vervalste documenten worden gebruikt, wat was gebeurd tijdens het identiteitsverificatieproces van het vorige systeem, zo voegde khun Ratchada eraan toe.

Olleke Bolleke in Thailand

Eén gedachte over “Het registreren van voertuigen in Thailand, gaat digitaal ingevoerd worden”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!