Pattaya organiseert een vegetarisch festival van 25 september tot 5 oktober

CHONBURI:- Pattaya bereidt zich voor om een vegetarisch festival n de Sawang Boriboon Dhamma Sathan Rescue Foundation te houden, het festival gaat morgen open en duurt tot 5 oktober.

Onze razende reporter, “Snelle Jelle” ging naar de stichting om een ​​glimp op te vangen van het aanstaande vegetarisch festival, dat jaarlijks tussen september en oktober wordt gehouden om vegetarisme te promoten als alternatief voor het doden van dieren.

Dit jaar wordt het festival zoals gebruikelijk gehouden in de Sawang Boriboon Dhamma Sathan Rescue Foundation in Pattaya. Verkopers uit de hele stad zien hun kraampjes al rond de stichting opzetten en bereiden zich voor om hun veganistische producten te verkopen of te schenken aan verwachte duizenden bezoekers.

Volgens Jelle zijn de voorbereidingen nu voor ongeveer 70% klaar. Ze zeggen dat de wegen in de buurt van de stichting tijdelijk zullen worden afgesloten, dus houd uw nieuwsbeer in de gaten voor verdere updates.

Dit is het eerste jaar sinds 2019 dat het festival volledig draait, met beperkte evenementen in de afgelopen twee jaar vanwege de Covid19-pandemie. Het evenement zal ook concerten, culturele evenementen, carnavalsactiviteiten en meer bevatten.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อสาร พัทยา จำกัด
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: TPN News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!