Pattaya krijgt groen licht voor gele zone – alcohol toegestaan tot middernacht

~STADSNIEUWS~

PATTAYA:- Het Centrum voor COVID-19 Situation Administration (CCSA) stemde in met de verlenging van de noodtoestand voor één maand tot 31 maart, maar besloot dat alleen de provincie Samut Sakhon de status van rode zone behoudt, aldus CCSA-woordvoerder dr. Taweesilp Visanuyothin

De oranje zone omvat acht provincies namelijk Bangkok, Samut Prakan, Samut Songkhram, Nakhon Pathom, Pathum Thani, Nonthaburi, Ratchaburi en Tak. Pubs, bars en restaurants mogen tot 23.00 uur openblijen en alcohol serveren.

De gele zone omvat 14 provincies, waaronder ‘Pattaya City’ in Chonburi. Pubs, bars en restaurants mogen tot 24.00 uur middernacht openblijven en alcohol serveren.

De overige 54 provincies liggen in de groene zone waar veel minder beperkingen gelden.

CCSA staat de consumptie van alcohol overal toe behalve in Samut Sakhon. Live muziek is ook toegestaan, maar dansen is verboden. Winkelcentra kunnen gewoon openen als normaal.

De gewijzigde zonekleuren zijn een gevolg van een CCSA-vergadering op 23 februari, maar de gouverneur van elke provincie moet zijn goedkeuring geven om de versoepelingen van kracht te laten worden.

Scholen en sporttrainingen kunnen opengaan, maar het aantal toeschouwers bij wedstrijden moet beperkt zijn.

Een handvol internationale wedstrijden is ook toegestaan ​​volgens strikte CCSA-richtlijnen.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattayamail
Vertaling: De Kleine Beer
Bron: The Pattayamail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.