Pattaya krijgt groen licht voor gele zone – alcohol toegestaan tot middernacht

~STADSNIEUWS~

PATTAYA:- Het CCSA (Centre For COVID-19 Situation Administration) stemde in met de verlenging van de noodtoestand voor één maand tot 31 maart, maar besloot dat alleen de provincie Samut Sakhon de status van rode zone behoudt, aldus CCSA-woordvoerder dr. Taweesilp Visanuyothin.

De oranje zone omvat acht provincies namelijk Bangkok, Samut Prakan, Samut Songkhram, Nakhon Pathom, Pathum Thani, Nonthaburi, Ratchaburi en Tak. Pubs, bars en restaurants mogen tot 23.00 uur openblijen en alcohol serveren.

De gele zone omvat 14 provincies, waaronder ‘Pattaya City’ in Chonburi. Pubs, bars en restaurants mogen tot 24.00 uur middernacht openblijven en alcohol serveren.

De groene zone omvat de overige 54 provincies in Thailand waar veel minder beperkingen gelden.

CCSA staat de consumptie van alcohol overal toe behalve in Samut Sakhon. Live muziek is toegestaan, maar dansen is verboden. Winkelcentra kunnen openen als gebruikelijk.

Scholen en sporttrainingen kunnen opengaan, maar het aantal toeschouwers bij wedstrijden moet beperkt zijn.

Een handvol internationale wedstrijden is ook toegestaan ​​volgens strikte CCSA-richtlijnen.

De gewijzigde zonekleuren zijn een gevolg van een CCSA-vergadering op 23 februari, maar iedere provinciale goeverneur moet alsnog zijn goedkeuring geven om de versoepelingen van kracht te laten gaan.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattayamail
Vertaling: De Kleine Beer
Bron: The Pattayamail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!