Dronken agent schiet noedelverkoper neer in Phuket – video

~MET EEN KANON OP EEN MUG SCHIETEN~
(Ophef maken om niks, overdreven maatregelen nemen)

PHUKET:- Een vechtpartij onder dronkaards in Phuket eindigde in het lossen van schoten door een politieagent waarbij een noedelverkoper werd geraakt en in het ziekenhuis eindigde.

UPDATE onderaan het artikel

Dinsdag om 5.45 uur was de agent aan het drinken in een pub in Bangla Road, Patong, waar hij naar verluidt ruzie kreeg met een aantal buitenlanders waarna de agent naar buiten ging en met z’n pistool in de lucht schoot om de buitenlanders te bedreigen. Echter, de geweerschoten raakten de noedelverkoper Arun Thongplub , 25 die eindigde met schotwonden in de rechter oksel en rug.

Op videobeelden is te zien hoe het 25 jarige slachtoffer plotseling tegen de grond zakte na te zijn geraakt door een kogel. De dronken agent liep vervolgens naar het slachtoffer toe en schoot naar verluidt, van dichtbij nog een keer op hem waarbij het erop leek dat het tweede schot hem niet raakte.

Vervolgens liep de agent weg, maar keerde terug om het gewonde slchtoffer in zijn gezicht te slaan en schoppen, voordat hij alsnog wegliep.

Het slachtoffer, Aroon Thongplab, ligt op de intensive care met een schotwond in zijn maag en oksel.

Toen de politie arriveerde, troffen ze de dronken schutter aan. Hij werd gearresteerd en naar het politiebureau van Patong gebracht. De politie zei dat de man op het moment van arrestatie te dronken was en wartaal uitsloeg.

UPDATE 24 FEB

Gewapende Phuket-agent geschorst en aangeklaagd

De gewapende politieagent in Phuket die dinsdag een noedelverkoper verwondde, is geschorst en zal worden aangeklaagd voor poging tot moord, het dragen van een pistool in het openbaar zonder toestemming en schieten zonder aanleiding. De agent zit in voorarrest.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation Thailand
Vertaling: De Kleine Beer
Bron: The Nation Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!