Pattaya in het teken van “Rock Around De Clock”

PATTAYA:- Het Pattaya Music Festival 2021, dat gisteren van start ging, geeft de mensen een goede reden om in de weekenden naar Chonburi te gaan.

Bijna elk weekend tot 11 december wordt er een gratis muzikaal extravaganza gehouden met grote namen uit de lokale entertainmentscene.

Er mogen slechts 500 mensen aanwezig zijn en alle aanwezigen moeten een bewijs van vaccinatie of negatieve testresultaten overleggen die niet meer dan 72 uur eerder zijn genomen.

Het hoofdpodium dit weekend is opgezet op Central Pattaya Beach, en nog twee in de buurt van Dusit Thani Hotel en het Royal Garden Plaza.  De Pattaya Beach Road is op zaterdag (6 november) van 16.00 uur tot 01.00 uur afgesloten voor verkeer.

Volgend weekend zijn er optredens op Jomtien Beach en op Koh Larn’s Nuan Beach.

Het festival heeft wel 2-wekelijks onderbreking, aangezien Loy Krathong op 19 november wordt gevierd en het langverwachte vuurwerkfestival van Pattaya op 26 november.

 Het derde weekend van het festival op 3-4 december wordt gehouden in het Lan Poe Naklua Public Park voordat het festival in het vierde weekend op Pattaya Beach wordt afgesloten.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Vertaling: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Div. Thaise kranten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!