Pattaya had gisteren zwaar te verduren, verschillende delen van deze kustplaats stonden flink onder water

PATTAYA:- Verschillende delen van Pattaya kwamen gisteren laat in de middag, 3 oktober, flink onder water t staand nadat een twee uur durende stortbui de stad trof. De getroffen gebieden waren voornamelijk Pattaya Second Road, Beach Road, North Pattaya Road, Sukhumvit Road en South Pattaya Road.

Volgens de verkeerspolitie van Pattaya was het waterpeil in bepaalde gebieden zo hoog dat de weg onbegaanbaar werd voor motorfietsen. Door de overstromingen werden in de hele stad zware verkeersopstoppingen gemeld, hoewel sommige rapporten zeiden dat het water merkbaar sneller terugliep dan de vorige keer.

De burgemeester van Pattaya, Khun Poramase Ngampiches, zei op zijn sociale media-accounts dat zijn plan om de gevolgen van overstromingen te minimaliseren door de stadswerkers de riolen regelmatig te laten reinigen, leek te werken, aangezien in de meeste gebieden de snelheid van de afvoer van regenwater werd verbeterd.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News  
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: TPN News 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!