Het internationale vuurwerkfestival van Pattaya keert terug in november met naar schatting meer dan 100.000 bezoekers

PATTAYA:- Één van de drie grootste festivals van Pattaya, samen met het oudejaarsfeest en de Songkran Wan Lai-evenementen, keert in november terug om de lucht van Pattaya in vuur en vlam te zetten.

Dit jaar keert het vuurwerkfestival met een hele grote knal naar Pattaya terug, waarbij veel grote strandhotel exploitanten melden dat hun hotels al volgeboekt zijn met uitzicht op het strand.  Ambtenaren van Pattaya City schatten dat meer dan 100.000 uitgaven en buitenlandse toeristen naar de stad komen voor het evenement, waardoor het grootste evenement in Pattaya is sinds 2019.

Het evenement vindt plaats op 25 en 26 november op Pattaya Beach, waar Beach Road volledig is afgesloten voor autoverkeer en vol is met verschillende voedselverkopers en een straatmarkt.

De organisatoren van het evenement zullen er dit jaar alles aan doen om te uitbundig te vieren, dit nadat Thailand weer volledig open staat voor toerisme zonder beperkingen beperkingen en dat het evenement ook veel concerten, culturele activiteiten en andere zal hebben.

De toegang tot het vuurwerk is gratis en er zullen veel parkeerplaatsen in de stad worden voorzien, uitgebreid naar het strand voor het evenement.

Eerder dit jaar werd het International Fireworks Festival van Pattaya uitgeroepen tot een van Azië’s top drie Ocean Cities’ Festivals door de International Festivals and Events Association ASIA (IFEA Asia).  Dit zal alleen maar bijdragen aan de hype voor de show van dit jaar.

Tot ziens bij het vuurwerk!

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!