Pattaya Central Marina organiseert een fantastisch non-stop Wan Lai Festival met superster F-HERO

PATTAYA:- Central Marina Pattaya brengt zijn “Marina Songkran Wan Lai Festival” terug, een muziekevenement dat opwindend en non-stop entertainment belooft te worden. Het festival zal een line-up bevatten van Thailand’s topacts uit het hele land, waardoor het een must-visit optie is tijdens het komende Songkran Festival.

Het “Songkran Wan Lai Festival” in het centrum van Marina Pattaya tilt de festiviteiten naar een ander niveau door topartiesten aan te trekken om het publiek te entertainen, waaronder “Jaa Phongmanee” en “F. HERO” die op 18 en 19 april het podium zal betreden.

Het festival vindt plaats van 6 april en duurt tot en met 19 april. Gedurende 13 dagen kunnen aanwezigen non-stop entertainment verwachten van verschillende andere artiesten die allemaal plaatsvinden op de Marina Market op de 1e verdieping.

Het evenement belooft voor iedereen een onvergetelijk moment te worden.

Dit wordt het eerste Songkran-evenement in het winkelcentrum sinds 2019 vanwege de pandemische beperkingen van Covid-19 die de evenementen in wezen hebben geannuleerd en het opspatten van water verboden, aldus uw nieuwsbeer.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!