Pattaya belooft dat alle weg reparaties tegen maart 2024 achter de rug zijn

PATTAYA:- Als reactie op het toenemende aantal klachten van bedrijven en toeristen liet het gemeentehuis van Pattaya weten dat alle grote weg reparatieprojecten in de stad, in maart 2024 voltooid zijn. 

Ondanks dat de projecten voor bewoners en bezoekers enige overlast hebben veroorzaakt, zeggen ambtenaren dat ze noodzakelijk zijn om de infrastructuur van de stad te verbeteren.

Tijdens een recente bijeenkomst tussen de Pattaya Business and Tourism Association en stadsfunctionarissen uitte de voorzitter van de vereniging, khun Boonanant Pattanasin, zijn zorgen over de aanhoudende wegwerkzaamheden. Hij zei dat de graaf en bouwwerkzaamheden het verkeer hebben verstoord en een onaangename sfeer voor toeristen hebben gecreëerd, vooral tijdens het komende hoogseizoen.

Vice-burgemeester Manoch Nongyai erkende de zorgen en legde uit dat de projecten langer duren dan verwacht vanwege de noodzaak om de verstoringen voor toeristen tot een minimum te beperken. Hij zei dat werknemers niet op zaterdag en zondag kunnen werken, en dat het werken in de nacht ook beperkt is vanwege de status van Pattaya als een altijd drukke toeristische bestemming.

Ondanks de uitdagingen zei khun Manoch dat grote wegenreparatieprojecten naar verwachting in maart 2024 voltooid zullen zijn. Slechts een paar gebieden, zoals delen van Jomtien Beach Road, zijn op dat moment mogelijk nog in renovatie, zo vertelde hij.

De gemeente dringt er bij bedrijven en toeristen op aan geduldig te zijn terwijl de projecten doorgaan. Ze zeggen dat de verbeteringen aan de infrastructuur van de stad het ongemak op de lange termijn waard zullen zijn.

Olleke Bolleke in Pattaya 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!