Particuliere sector bereidt 372 priklocaties in heel Thailand voor

~VACCINATIE ONTWIKKELINGEN~

BANGKOK:-  De particuliere sector bereidt 372 Covid-19-vaccinatiepunten voor, waaronder 82 in Bangkok, ter ondersteuning van de missie van de regering om dit jaar 50 miljoen mensen te inoculeren, zo maakte de voorzitter van de Thaise Kamer van Koophandel (TCC) gisteren bekend.

De fabrieken en kantoren in het hele land zullen worden uitgerust met mobiele vaccinatie-eenheden, computersystemen, IT-apparatuur, printers, vrijwilligers, kaartlezers, voedsel en drinkwater om de missie te ondersteunen, zei TCC-voorzitter Sanan Angubolkul.  Het doel is om lokale vaccinatiediensten aan te bieden om het risico van reizen en verspreiding van het virus te verminderen.

Khun Sanan sprak na een ontmoeting met minister van Binnenlandse Zaken Anupong Paochinda om publiek-private samenwerking te bespreken om het economisch herstel van Covid-19 te stimuleren, met name voor kleine en middelgrote ondernemingen (MKB).

Beiden waren het erover eens dat de meest urgente missie was om de vaccinatie van mensen te versnellen, zodat het land zich kon openen voor reizigers.

Binnenkort zal in samenwerking met het stadhuis van Bangkok een modelprivé-vaccinatiesite worden gelanceerd om een ​​model te bieden voor kamers van koophandel, gouverneurs en gezondheidsautoriteiten in het hele land.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!