Parkwachters in Centraal Thailand halen zes uitgeputte olifantjes uit een modderpoel

PRACHINBURI:- De Thaise bevolking heeft zijn waardering uitgesproken voor de adequate hulp van parkwachters die een aantal jonge olifanten van de dood wisten te redden.

De zes ondeugende wilde olifantjes waren in een nationaal park in de provincie Prachin Buri van hun kudde weggerend  om af te koelen in een modderpoel.

De babyolifanten speelden zo lang dat ze uitgeput raakten en er niet meer op eigen kracht uit konden komen. Hun modderige lichamen glibberden alle kanten op en leken maar niet op de kant van poel te kunnen komen.

De parkwachters van Thap Lan National Park gebruikten schoppen en pikhouwelen om een ​​helling uit te graven waar de olifanten op konden lopen.  Blijkbaar is er één bijzonder ondeugende olifant die zich als de leider van de groep profileert, de parkwachters zijn er zeker van dat hij de aanstichter is van dit moddergevecht.

Het hoofd van het nationale park onthulde dat het incident eigenlijk drie jaar geleden in 2019 gebeurde en de parkwachters plaatsten het verhaal gisteren op Facebook, wat veel aandacht trok van Thaise netizens.  Dus hoewel het verhaal misschien niet helemaal up-to-date is, is het zeer zeker een uiting van dierenliefde. 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: ฅนข่าว ต้นปราการ
Content: Olleke Bolleke in Centraal Thailand
Bron: Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!