Parkwachter van het nationaal park Khao Laem pleegt zelfmoord na na het neersteken van collega

KANCHANABURI:- Een parkwachter van het Khao Laem National Park in het Sangkhla Buri-district in Kanchanaburi heeft naar verluidt eergisteren een andere boswachter neergestoken voordat hij zichzelf doodschoot, zo verklaarde Khun Thewin Meesub, hoofd van het betreffende park.

“Nadat we via radiocommunicatie van het incident vernomen hadden, namen we contact op met het 9th Infantry Regiment om donderdagavond een helikopter te sturen om het lichaam op te halen van de overleden ranger, khun Kathawut (achternaam achtergehouden) alsook de neergestoken parkwachter.

De reddingactie verliep traag en was moeilijk omdat beide rangers zich in een diep bos bevonden waar de helikopter niet kon landen.

“Om 9 uur gisteren wisten de reddingswerkers te melden dat khun Phakphum nu stabiel was nadat ze hem met succes te voet hadden bereikt en hem hadden behandeld”, voegde hij eraan toe.  “Ambtenaren zeiden dat ze verwachtten dat de evacuatie van de gewonde boswachter en het lichaam met een helikopter zou kunnen beginnen.”

 Khun Thewin voegde eraan toe dat de twee rangers op een missie waren om camera’s in het bos te installeren om tijgers en andere dieren in het zuidelijke deel van Khao Laem National Park te bestuderen.  “Parkbeambten zullen de oorzaak van het incident onderzoeken, maar we vermoedden dat ze allebei ruzie hadden voordat Kathawut Phakphum neerstak en zichzelf vervolgens doodschoot”, zei hij.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  
Content: Olleke Bolleke in west Thailand 
Bron: The Nation  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!