Parkeren aan de strandzijde van Pattaya is vanaf gisteren 1 maart, niet langer toegestaan

PATTAYA:- Vanaf het begin van deze maand, mogen de mensen hun voertuig niet meer aan de strandzijde van de weg in Pattaya parkeren dit vanwege toenemende verkeersproblemen en congestie.

De verordening geeft aan dat de pandemie en beperkingen van Covid19 in wezen voorbij zijn in Pattaya op basis van het aantal voertuigen dat massaal naar het strand komt. Ambtenaren in Pattaya hadden het publiek sinds ongeveer 15 februari over dit verbod geïnformeerd.

Sinds eind 2020 is parkeren aan de strandzijde toegestaan ​​om klagende strandverkopers te sussen en vanwege gebrek aan verkeer als gevolg van Covid-beperkingen en grenssluitingen. De beslissing leidde tot een verkleining van de eens drie- of vierbaansweg tot slechts twee rijstroken met aan weerszijden geparkeerde auto’s.

De strandweg kwam vervolgens verder onder druk te staan ​​toen aannemers extra parkeerfaciliteiten aanlegden aan het noordelijke uiteinde van deze doorgaande weg, wat de stad ertoe bracht het verbod opnieuw op te leggen in de hoop de verkeersstroom te vergroten.

Wegwerkzaamheden gaan door om Pattaya Beach Road verder uit te breiden, wat zal zorgen voor extra parkeergelegenheid wanneer het klaar is. De verwachting is echter dat dit pas eind dit jaar volledig zal zijn voltooid.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!