Park officieren onderzoeken een opengesneden gevlekte dolfijn op het strand van Phuket

~DE ENE PIJL DE ANDERE NAZENDEN~
(Een dwaze of nutteloze daad herhalen)

PHUKET:- Officieren van het nationale park in Phuket zijn een onderzoek gestart nadat daar op de rotsen aan de oever van de Ao Sai Khu-baai van Sirinat National Park een gevlekte dolfijn werd gevonden.

Het kadaver had een diepe snee over zijn kop en een andere van zijn kop tot zijn staart.

De gevlekte dolfijnen zijn geclassificeerd als beschermde dieren onder de Thailand’s Wildlife Conservation and Protection Act, zo vertelde assistent-parkchef Chaiphat Chuaidaeng tegen de pers.

 Agenten zijn dit incident nu aan het onderzoeken en zijn van plan een klacht in te dienen bij de politie.

 Een buurtbewoner zegt dat hij in het gebied mensen zag die er verdacht uitzagen.  Eentje droeg een mes met bloedvlekken, zegt hij.

 “Ik zag 4 mensen uit Myanmar – 2 mannen en 2 vrouwen.  Één van hen had een mes met bloedvlekken bij zich, dus ik vroeg of ze de wond hadden gemaakt.  Ze ontkenden het snel … Ik zei dat ik de politie zou bellen, en toen renden ze allemaal weg. “

De strandwachten op Nai Yang Beach vertelden dat ze eerder deze week een jonge gevlekte dolfijn dicht bij de kust hadden zien zwemmen en sommigen waren bezorgd dat de dolfijn van zijn groep was gescheiden.  

Het is onduidelijk of de dolfijn die door strandwachten werd gezien, dezelfde dolfijn is die opengesneden op de rotsen werd gevonden.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Phuket News
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: Phuket News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!