Drie jarige peuter op de beach road van Bang Saray bijna dodelijk geëlektrocuteerd 

BANG SARAY:- Een snel handelende bewoner redde een driejarige peuter van een dodelijke verwonding nadat het zichzelf zichzelf elektrocuteerde bij het aanraken van een elektrische metalen ketting op de beach road van Bang Saray.

De kleine jongen dwaalde eerder deze week even weg van zijn moeder om het ​​propellergedenkteken op het strand te onderzoeken dat was omheind met metalen kettingen.

De jongen stak zijn hand uit en raakte de metalen ketting aan en kreeg een ernstige elektrische schok.  Hij blèrde het uit van de pijn.  Gelukkig was er een man in de buurt die het kind van de ketting kon trekken voordat het ernstig gewond raakte.  De man zei dat hij een schok voelde toen hij de jongen vastpakte.

De moeder van de jongen, de 22-jarige Pornchita Sawang-rom, vertelde verslaggevers dat haar zoon een brandwond aan de palm van zijn hand opliep en herstellende in het ziekenhuis ligt.

Verslaggevers die de scène onderzochten, ontdekten dat er een blootliggende draad omwikkelt met één stukje verweerde ducttape aan de metalen ketting hing dat een elektrische schok kon veroorzaken bij iedereen die het aanraakte, vooral als het regent.

De gemeentelijk directeur van het district Bangsaray, Peng Buahom, verontschuldigde zich voor het ongeval.

Hij vertelde de medische kosten van de driejarige peuter te betalen en de gemeente werkers opdracht geven om het gevaarlijke euvel te verhelpen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: The Thaiger

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!