Overvallers op blote voeten stelen 2,1 miljoen baht uit geldautomaat in Chiang Mai

~ZICH UIT DE VOETEN MAKEN~
(Vluchten, wegrennen)

CHIANG MAI:- De Politiechef vanChiang Mai, generaal-majoor Phichet Jeeranantasin, werd door zijn collega’s op het station van Jom Thong op de hoogte gebracht van een overval op een geldautomaat in hun rechtsgebied. De diefstal vond plaats bij het SCB-filiaal op de Chiang Mai naar Hot Road in het subdistrict Khuang Pao.

Het bijkantoor is sinds juli vorig jaar gesloten, maar onder het pand zijn de geldautomaten nog steeds actief.

De dief of dieven (wat niet duidelijk werd uit de blotevoet afdrukken), waren binnengekomen via een raam en kregen zo toegang tot de ruimte achter de geldautomaten.

Vervolgens is er professioneel snijgereedschap ingezet om de geldautomaat te openen. Er wordt aangenomen dat ze woensdag hebben ingebroken. De dag ervoor was nog 6,2 miljoen baht in twee geldautomaten geplaatst. Het buitgemaakte bedrag wordt geschat op 2,1 miljoen baht.

De politie denkt dat er twee of meer overvallers zijn die het gebied goed kenden en kennis hebben van geldautomaten. Ze liepen op blote voeten en lieten overal hun voetafdrukken achter. Helaas wordt er geen database bijgehouden met teenafdrukken.

Forensische teams waren gisteren nog druk bezig met het verzamelen van bewijsmateriaal en hoopten dat camerabeelden uit de omgeving aanknopingspunten zouden opleveren.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Daily News – The Nation Thailand
Vertaling: De Kleine Beer
Bron: Thai Visa.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!