Brand op olietanker op de Chao Phraya rivier

SAMUT PRAKAN:- Gistermiddag vond er een explosie plaats op een olietanker op de Chao Phraya-rivier nabij de pier van het Phra Chula Saphan 2-fort in de naburige provincie Samut Prakan in Bangkok.  Bij het ongeval kwam een ​​persoon om het leven toen hij van het brandende schip probeerde te springen.

Volgens krantenberichten kwam het schip van Koh Si Chang in de oostkustprovincie Chonburi en had het drie miljoen liter olie aan boord.

Volgens de brandweer vond de explosie plaats rond 13.40 uur op de olietanker Ampar 8 Bangkok toen het schip zijn bestemming had bereikt.  Een kolom zwarte rook was van ver af te zien.

Binnen een uur was de brand onder controle.  De reden van het ongeval is nog niet bekend en maakt onderdeel uit van nader onderzoek

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: Der.farang

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!