Overdag de vrome monnik en s’nachts Madame de Pompadour in Noordoost-Thailand uithangen 

UBON RATCHATHANI:- Het uitgaansleven van een monnik in de Isaan is aan een grote boom gehangen nadat bekend werd dat de monnik er een bijzondere hobby op nahield.

Het verhaal werd gedeeld via vele beroemde Facebook-pagina’s in Thailand.  De berichten onthulden een monnik van een beroemde tempel die zich opmaakte en ’s nachts op zoek ging naar andere mannen.  De Thaise berichten onthullen dat de monnik een tweede persoonlijkheid heeft, omdat hij ’s nachts in een andere persoon verandert.  De tempel bevindt zich in het district Tan Sum, in de provincie Ubon Ratchathani.  

De berichten beweren ook dat hij sociale media gebruikt om ’s nachts mannen naar zich toe te lokken, maar sommigen kunnen aan het geschoren haar en de wenkbrauwen zien dat hij een monnik is.

Het News Team van Khaosod bezocht de Wat Samrong Yai-tempel in de provincie en ontmoette één van de monniken.  

Phra Bunma verklaarde dat de monnik die online is ontmaskerd, phra Ben was. Hij komt inderdaad uit de tempel, maar verblijft daar zelden.  Op de dag dat het team op bezoek was, ging phra Ben in een andere tempel in de provincie Yasothorn aan het werk.

Phra Bunma verklaarde dat hij Monk Ben nog nooit heeft zien optreden zoals de berichten beweren.  Maar hij gedraagt ​​zich erg vrouwelijk in de tempel.  Bunma zegt dat de hogere monniken ongetwijfeld de waarheid wisten.  Hij is het er ook mee eens dat als de berichten waar zijn, het buitengewoon ongepast is omdat je als monnik bepaalde regels moet volgen als je Thailand een dergelijke voorbeeldfunctie uitoefent.

Monnik Ben doet vaak tempelwerk om andere tempels te helpen versieren.  Andere monniken in dezelfde tempel kunnen deze beschuldigingen niet bevestigen of ontkennen, aangezien hij nauwelijks aanwezig is in de tempel.  

Een andere monnik in de tempel, verklaarde dat hij in een andere tempel verblijft.  Hij heeft Monk Ben nog nooit zien optreden zoals de berichten beweren, maar hij kan niet bevestigen hoe Monk Ben is als hij in andere tempels verblijft.  Thaworn Santhaweesuk, het dorpshoofd, zegt dat monnik Ben er misschien uitziet als een man, maar zijn manier van doen is als die van een vrouw.  Hij hoopt dat de beschuldigingen niet waar zijn, omdat ze de reputatie van Thaise monniken zullen aantasten.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand
Bron: Khaosod.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!