Overblijfselen van dode baby bij een tempel op Phuket gevonden, politie stelt een onderzoek in

PHUKET:- De politie probeert erachter te komen wie de overblijfselen van een pasgeboren meisje in een zwarte plastic zak bij de Wat Anuphat Kritsadaram (Wat Ket Ho) in Thung Thong in het subsidie Kathu, heeft achtergelaten. Deze macabere vondst werd gisteren, 9 september ontdekt.

De politie werd gisteren rond 17.00 uur naar de tempel geroepen nadat drie monniken die daar liepen een vieze geur opmerkten en naar de oorzaak begonnen te onderzoeken.

De monniken stelden vast dat de geur afkomstig was van een zwarte plastic zak onder een Bodhi-boom op ongeveer 50 meter van de grote gebedszaal van de tempel.

De zak was opengescheurd.  Binnen waren de overblijfselen van een pasgeboren meisje, meldde Kathu politiechef kolonel Rungrit Ratanaphakdi.

De monniken informeerden onmiddellijk de abt, die regelde dat de politie op de hoogte werd gebracht, zei kolonel Rugnrit.

Artsen van de CID en het Vachira Phuket Hospital die ter plaatse waren, zeiden dat ze de leeftijd van de baby niet konden bepalen na de eerste onderzoeken.

Het stoffelijk overschot zou worden meegenomen voor verder medisch onderzoek, bevestigden ze. De politie liet weten dat ze de videobewaking van de tempel zullen controleren in de hoop de persoon te identificeren die de overblijfselen in de tempel heeft gedumpt.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Eakkapop Thongtub 
Content: Olleke Bolleke in Zuid-Thailand 
Bron: The Phuket News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!