Oud 6 verdiepingen tellend appartementencomplex in Nonthaburi stort in, twee bouwvakkers raakte gewond

NONTHABURI:- Twee bouwvakkers raakten gistermiddag gewond op Prachachuen Road van het hoofddistrict toen twee onbewoonde gebouwen die op de nominatie stonden om te  worden gesloopt instortte.

Omstreeks 14.30 uur kreeg de politie de melding van het incident.  De twee gebouwen stonden bekend als het “Wanpaka-complex”.  Het complex was vijf hectare groot en bestond uit een gebouw van acht verdiepingen en een bijbehorend gebouw van zes verdiepingen met een zwembad.  

Het Wanpaka-gebouw werd oorspronkelijk voornamelijk bewoond door buitenlandse huurders toen het complex was verlaten, werd het vrijgegeven voor sloop.  Het bouwbedrijf Interyota Ltd. kreeg de opdracht voor de sloopwerkzaamheden.  

Politieluitenant-generaal Jirapat Phumjit, commissaris van de provinciale politie in regio 1, vertelde tegen de pers dat de sloopwerkzaamheden de fundering hadden bereikt toen het gebouw plotseling instortte.  

Op het moment van het ongeval waren 20 arbeiders met zes graaflaadmachines op de bouwplaats aan het werk.  Twee arbeiders raakten gewond, waaronder één die bekneld raakte in zijn graafmachine toen het voertuig werd geraakt door een grote betonnen balk.  Reddingswerkers hebben de man rond 17:30 uur onder het puin vandaan gehaald.  

De politie heeft een onderzoek aangekondigd om de oorzaak van de instorting op te helderen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Sanook News  
Content: Olleke Bolleke in Centraal Thailand
Bron: Sanook News 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!