Opvliegende Lamborghini-chauffeur betaalt tankstationbediende in Oost-Thailand 10.000 baht na klap om rechtsvervolging te voorkomen

SATTAHIP:- De bestuurder van een Lamborghini betaalde een bediende van een tankstation 10.000 baht om te voorkomen dat hij werd aangeklaagd voor mishandeling nadat hij de man had geslagen omdat hij benzine op zijn dure voertuig had gemorst.

De 23-jarige  Anupong Chodpong, bracht de bewakingscamerabeelden van het voorval op27 september naar de politie van tambon Plutaluang en drong er bij de agenten op aan de dader geen vrijbrief te geven alleen omdat hij rijk was.

Het Thaise rechtssysteem staat erom bekend dat het de rijken en machtigen bevoordeelt. Op de video was te zien hoe de onbekende dader het PTT-tankstation op Highway 331 binnenrijdt, waar Anupong hem helpt.

Tijdens het tanken viel de tankdop echter op het voertuig en morste benzine op de lak. De chauffeur sloeg Anupong met de rug van zijn hand in het gezicht en reed toen weg.

Toen de politie de klacht van Anupong in behandeling nam, verscheen een advocaat van de Lamborghini-chauffeur op het politiebureau en betaalde hem 10.000 baht om te voorkomen dat het slachtoffer een klacht indiende.

 De advocaat beweerde dat de Lamborghini-coureur zich “schuldig voelde” over zijn gedrag nadat hij wegreed.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya Mail 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: The Pattaya Mail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!