Opnieuw ligt er voor Bangkok een lockdown op de loer, om over een avondklok nog maar even te zwijgen

~HET IS VIJF VOOR TWAALF~
 (Er moet snel adequate maatregelen genomen worden anders is het te laat)

BANGKOK:- Het hoofd van de nationale Veiligheidsraad, generaal Natthaphon Nakphanich, zei in zijn hoedanigheid als hoofd van de CCSA dat hij wachtte op informatie van het ministerie van Volksgezondheid voordat hij een afsluiting overwoog.

Hij verwees naar gevaarlijke gebieden waar het aantal besmettingen hoog is als kandidaten voor een lockdown zoals gemeld door TNN.  

Maar INN geloofde dat een meer wijdverbreide afsluiting in het hele land in het verschiet zou kunnen liggen, aangezien het aantal Covid-19-infecties hoog blijft.

De generaal zei dat de CCSA bereid was om alles te overwegen.  Hij wees erop dat de lockdown van het land vanaf april vorig jaar de regering 300 miljard baht per maand kostte.

Een andere optie zou weer een avondklok kunnen zijn en dat betekent nog meer ontberingen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Diverse Thaise kranten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!