Opmerkelijke “One in hole” in Oosten van Thailand onder toeziend oog van de mama uit de put getakeld

NAKHON NAYOK:- Een wild baby olifantje dat eerder deze week op een golfbaan in een betonnen afvoerput was gevallen is onder toeziend oog van zijn bezorgde moeder door natuurbeschermers veilig omhoog getakeld.

Het bulletje viel door de afvoeropening op de Royal Hills Golf Course in het hoofddistrict van Nakhon Nayok en kon er niet op eigen kracht uitkomen.

Zijn benarde situatie werd gemeld aan Regionaal Bureau 1 voor beschermde gebieden in de nabijgelegen provincie Prachin Buri.

Dierenarts Chananya Kanchanasakha en andere natuurbeschermers schoten direct te hulp. Ze troffen het wilde olifantje waarvan werkelijke leeftijd onbekend, gevangen in de afvoer onder de smalle betonnen opening.  De moeder van het kalf ijsbeerde angstig bij de opening, niet in staat om het te helpen.

Met de hulp van een kraan van de Sarika tambon-administratieorganisatie en een graafmachine van de terreinbeheerders van de golfbaan, slaagden de natuurbeschermers erin de babyolifant uit het gat te takelen.

Hij voegde zich snel weer bij zijn moeder. Ze gingen terug het bos in, zonder op of om te kijken.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Thai Post
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: thaipost.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!