Moeder in Saraburi beschuldigd van het “pimpen” van haar 9-jarig dochtertje

SARABURI:- De moeder, die toegaf haar negenjarige dochter te hebben gedrogeerd en een video van de seksuele daad te hebben verkocht, werd volgens de politie van de Anti-Mensenhandel Afdeling, het ATPD, in haar huis in Saraburi gearresteerd.

De ATPD en de lokale politie hadden een inval gedaan in het huis in het district Don Phut, waar ze khun Chantra hebben gearresteerd (achternaam niet gegeven).

De politie kreeg een tip dat de vrouw in april vorig jaar haar jonge dochter meenam om seks te hebben met een mannelijke pedofiel in Nakhon Pathom. De vrouw filmde de handeling en verkocht de clip aan de man, die met haar op Facebook bevriend was.

Inspecteur Jirapob Phuridet van het Centraal Onderzoeksbureau zei dat khun Chantra haar brood verdiende als prostituee.  Ze had haar dochter “Bee” (echte naam niet gegeven) minstens vijf keer in Bangkok en Nakhon Pathom aan geile kerels aangeboden

Elke keer kreeg khun Chantra 100-200 baht betaald voor de video en 2.000-5.000 baht voor de seksuele diensten van haar dochter.

Politieluitenant-generaal Jirapob zei dat Chantra honderdduizenden baht op haar bankrekeningen heeft staan, hoewel ze beweert dat haar familie arm is.  Ze werd beschuldigd van het verkopen van seksuele diensten. De politie is op zoek naar de mannen die betrokken zijn bij de zaak.

METOO
Ondertussen heeft de Move Forward-partij gezworen haar gemeenteraadslid in Bangkok te ontslaan als een intern onderzoek de beschuldigingen bevestigt dat hij afgelopen juli drie minderjarige meisjes zou hebben lastiggevallen tijdens een partij bijeenkomst.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: hilight.kapook 
Content: Olleke Bolleke in Centraal-Thailand
Bron: hilight.kapook.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!