Eerste vrouwelijke parkwachters ingezet in Kaeng Krachan National Park

~MEN MOET DE BOOM BUIGEN ALS HIJ JONG IS~
(Je moet kinderen iets leren als ze jong zijn)

PHETCHABURI:- Het Kaeng Krachan National Park in de provincie Phetchaburi krijgt de eerste lichting vrouwelijke parkwachters in dienst.

Het ‘Department of National Parks, Wildlife and Plant Conservation’ introduceerde maandag ‘Kong Roi Nam Wan’ (de siroop-troepen), nadat de vrouwelijke parkwachters van 4 tot 5 februari verschillende soorten trainingen hadden doorstaan, en tactieken aanleerden zoals gewapende en ongewapende oefeningen, het inwinnen van informatie, de detentie van verdachten en overige wetshandhaving.

Pichai Watcharawongpaiboon, directeur van het ‘3rd Conservation Area Administration Office’ in Phetchaburi, zei dat de parkwachters hun kantoor konden helpen bij het onderhouden van contacten met dorpelingen, met name met de vrouwen en kinderen.

“Bovendien kunnen de parkwachters helpen bij het oplossen van conflicten tussen het kantoor en de dorpelingen. Een ander voordeel is dat vrouwelijke parkwachters, vrouwelijke verdachten vrijuit kunnen fouilleren, indien nodig”, zei hij.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation Thailand
Vertaling: De Kleine Beer
Bron: The Nation Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!