Openbaar vervoer in de ‘donkerrode’ gekleurde provincies van Thailand dagelijks beschikbaar tot 22.00 uur

BANGKOK:- Het administratief centrum voor de Covid19 beheersing, het CCSA, liet weten dat het openbaar vervoer in de 29 “donkerrode” provincies tot 22.00 uur kan rijden, zodat mensen voor de avondklok in huis kunnen zijn.

Aanvankelijk had de CCSA bepaald dat het openbaar vervoer tot 21.00 uur moest worden aangeboden.  Vanaf midden deze week zijn de avondklokuren voor provincies die onder maximale controle staan, ingekort tot 22.00 uur tot 04.00 uur.

Het CCSA heeft besloten de openingstijden van het openbaar vervoer te verlengen om ervoor te zorgen dat mensen in risicogebieden toegang hebben tot het openbaar vervoer.

Provincies onder maximale controle zijn onder andere Bangkok, Ayutthaya, Kanchanaburi, Nonthaburi, Pathum Thani, Phetchaburi, Prachuap Khiri Khan, Samut Prakan, Saraburi, Chonburi en Samut Sakhon.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!