Khao Yai National Park beperkt de toegang tot de Pha Trom Jai-klif nadat een hongerige zwarte beer zich tegoed deed aan één Thaise omelet

NAKHON RATCHASIMA :- Veel toeristen gingen naar de Pha Trom Jai-klif nadat ze een Facebook-bericht hadden gezien van een Aziatische zwarte beer die werd aangetrokken door een omelet die in een pan bij een eetkraam op de klif lag te pruttelen.

De hoofdbeheerder van het Khao Yai National Park heeft het aantal bezoekers tot de klif in het nationale park inmiddels beperkt,  aangezien de ‘Khao Yai Fever’ op sociale media mensen ertoe aanzette om massaal naar de natuurlijke toeristische attractie te komen, waarna de beheerder bezorgdheid uitte over een mogelijke Covid19 uitbraak.

Adisak Pusitwongsanuyut, de hoofdbeheerder van het Khao Yai National Park, zei dat het parkmanagement het aantal toeristen bij de Pha Trom Jai-klif in het nationale park moest beperken.

Veel toeristen gingen naar de Pha Trom Jai-klif en de meesten zeiden dat ze een Facebook-bericht hadden gezien over een Aziatische zwarte beer die werd aangetrokken door een omelet bij een eetkraam op de klif en wisten dat de klif beroemd was om zijn prachtige landschap tijdens het regenseizoen.  

Foto’s van de Aziatische zwarte beer werden veel gedeeld en leidden tot de ‘Khao Yai-koorts’, zei dhr. Adisak.

Bij de klif was het aantal bezoekersauto’s beperkt tot 30, dat van bezoekersmotoren tot 50 en dat van bezoekersfietsen tot 30 per keer, zei hij.  

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TNA News
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand
Bron: TNA News

Eén gedachte over “Khao Yai National Park beperkt de toegang tot de Pha Trom Jai-klif nadat een hongerige zwarte beer zich tegoed deed aan één Thaise omelet”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!