Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul Fenno Show

~IEDERE ZONDAG VAN 12:00 TOT 16:00 UUR~

WOERDEN:- Paul zit nog (niet) achter de buis gekluisterd om vanmiddag het startschot van de formule 1 races in Zandvoort te beleven.  Fenno bekend dat hij niet zo’n racefanaat is maar heeft belooft om met belangstelling de verrichtingen van “onze Max” te volgen.

Waarschijnlijk zullen vele expats in Thailand dit evenement gaan volgen, want de formule 1 races leven onder de Nederlanders en Belgische expats in het land van de Glimlach als nergens anders, althans deze mening is Paul toegedaan.

Okay, wat mogen wij vandaag allemaal weer in de Oh, Oh, Oh, dit is de Paul & Fenno show verwachten, natuurlijk weer fijne sfeervolle muziek, waar we met plezier naar kunnen luisteren. Verder weer leuke interviews met bekende en minder bekende artiesten uit de Nederlandse zangwereld.

Als eerste heeft Paul vandaag de Woerdense zanger MARCO MARK aan het telefoon.


,,Lach de wereld tegemoet”.


Dit jaar is Marco samen met niemand minder als Frank van Etten de studio ingegaan voor het opnemen van een compleet nieuw album

Waar de eerste singles (Al jouw leugens en verhalen) met als bonus track (Een leven zonder zorgen) en Lach de wereld tegemoet inmiddels al uitgebracht zijn.

Vele nummers die op het album zullen verschijnen worden ook als single uitgebracht.

Vorige week moesten we de huisdichter van de Oh, Oh, Oh, Show, VICTOR MEIJER even missen, maar vandaag haalt zijn afwezigheid van vorige week glansrijk in.

Victor is een veelzijdig man, in het dagelijks Haagse leven bekend als poelier maar ook als dichter en muzikant in de popscene van Den Haag. 

Vandaag brengt Victor in deze show een ode aan de onlangs overleden Rolling Stones drummer Charlie Watts. 

KIKI, de jongste van het uit Schijndel afkomstige zangduo “ZUS” vertelt over toen ze in 2013 begonnen met haar zus Bo


,,Onwijs véél echte liefde”


Ze had ik nooit durven hopen dat zo zoveel leuke momenten zouden beleven. Bij onze 3e single werden we al gevraagd of we deze wilde komen zingen bij het tv-programma Zapplive op NPO 3. 

Inmiddels zijn we nog meer van dit soort toffe ervaringen rijker, zoals optreden op de Huishoudbeurs, het Mega Piratenfestijn, de Radio NL zomertoer, het Fijnfisjeniecafe van Omroep Brabant, kortom te veel om op te noemen.

KEES AANTJES, de vlogger, die momentel met zijn boot door Nederland vaart is inmiddels vertrokken van Urk op weg naar Elburg, hij vertelt in het kort wat hij in afgelopen week allemaal heeft meegemaakt.

Bekijk wat Kees deze voorgaande week allemaal in Dokkum heeft meegemaakt

RON VAN HOOF vertelt tegen Paul dat toen Sieneke haar  single uitbracht met de titel ‘Wat een ellende’ hij niet van plan was om bij de pakken neer te gaan zitten en lanceerde in deze coronatijd z’n vierde single en schreef:


,,Ik doe alles wat ik wil’”


Zijn nummer is bedoeld om het leven van de zonnige kant te bekijken. Ron en z’n team hebben tot twee keer toe besloten om de relaesadatum uit te stellen vanwege Covid19. 

Omdat de vooruitzichten er vanaf 13 augustus as. hoopvoller uitzien hebben ze de knoop doorgehakt om de single op 11 augustus te presenteren.

Als laatste heeft Paul vandaag STEFAN MONDIAL aan de telefoon, de nieuwe single van Stefan 


,,Vergeten hoe je heette” 


is er weer eentje die helemaal in de lijn der verwachting ligt en sluit naadloos aan op de koers die hij vaart. Volks zoals je mag verwachten, maar vrolijk lekker meedeinend met het refrein, maar vooral herkenbaar als zijnde Stefan.

De uit Groenlo afkomstige sympathieke zanger die al vele singles heeft uitgebracht, timmert al jaren aan de weg. Hij bepaalt zijn eigen muzikale levensweg, met passie en vult dat in met een opmerkelijk uniek stemgeluid, dat hem meer dan onderscheidt van de vele zangers en zangeressen.

De Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul & Fenno Show is iedere zondag  van 12:00 tot 16:00 uur (Bangkok tijd) bij Olleke Bolleke te beluisteren, de zaterdag erop wordt deze show op het zelfde tijdstip herhaald.

Nieuwsgierig naar de programma’s van Olleke Bolleke Radio geworden, downloaden die App van Olleke Bolleke Radio, welke te vinden is in de Playstore van Android en App Store van Apple.

Natuurlijk heeft Olleke Bolleke ook een speciale Radio website www.ollekebollekeradio.info , een website waar alles over de radiozender vermeldt staat, ook wetenswaardigheden over Pattaya, belangrijke telefoonnummers en nog véél méér.

Olleke Bolleke Radio is ook te ontvangen via de volgende apps, zowel iOS als Android.

* Radio Garden

* RadioFM app

* Streema / simple app

* Radiobox app

* Juke (Talpa)

Voor meer informatie over de Olleke Bolleke Radio in Thailand (OBR) bezoek onze speciale website eens, met informatie over de programmering, alle medewerkers en leuke evenementen welke de kustplaats Pattaya allemaal organiseert.

Auke Boon (Redactie Olleke Bolleke Radio)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!