Op zaterdag 20 augustus schalt in het InterContinental Hua Hin Resort het bekende ‘Quando Quando Quando’ van Engelbert Humperdinck over het strand van Hua Hin

HUA HIN:- Het InterContinental Hua Hin Resort presenteert in samenwerking met Tero Entertainment PCL een exclusief concert met een ware legende onder de vocale artiesten, wie kan dat dan wel niet zijn, hoor ik u denken!

Wel nu, de Brits popzanger Arnold George Dorsey, bij u beter bekend als Engelbert Humperdinck, die wereldfaam maakte met ‘Release Me’ en tal van andere popklassiekers komt deze maand naar Thailand

Hij trapt zijn tour door Thailand af met een live concert getiteld ‘The Legendary Engelbert Humperdinck in Hua Hin’ In het InterContinental Hua Hin Resort op zaterdag 20 augustus 2022 om 18.00 uur.

De toegangsprijs bedraagt 16.000 baht is inclusief driegangendiner, maar let op er zijn slechts 300 zitplaatsen beschikbaar.  

Tijdens The Legendary Engelbert Humperdinck concert in Hua Hin zullen gasten niet alleen genieten van het verleidelijke geluid van een meesterzanger, maar ook van een verleidelijke sfeer aan zee.  Het is de perfecte aanvulling op de warme en zachte stem van Engelbert Humperdinck.  De setting bevindt zich bij het zwembad van het hotel met weids uitzicht op zee en de lucht.

Engelbert Humperdinck heeft een direct herkenbare stem en heeft 140 miljoen platen over de hele wereld verkocht.  Samen met de wereldwijde hit ‘Release Me’ is hij ook bekend van ‘The Last Waltz’, dat piekte op nummer 1 in de hitparades in het VK, ‘Lady of the Night, ‘Misty Blue’, ‘After the Loving’, ‘Spanish  Ogen’, ‘Quando Quando Quando’ en meer.  De Grammy Awards-genomineerde en Golden Globe-winnaar is ook geëerd met een ster op de Hollywood Walk of Fame, de Las Vegas Walk of Fame en de Leicester Walk of Fame.

Tickets kunnen worden gekocht via www.thaiticketmajor.com of door contact op te nemen met InterContinental Hua Hin Resort op: +66 (0) 32 616 999 of per e-mail op: events.ichh@ihg.com.

Olleke Bolleke in Zuidwest-Thailand

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!