Op Koh Larn zijn 200 beveiligingscamera’s geïnstalleerd om de stranden en verkeer in de smiezen te houden

PATTAYA:- Op het voor de kust van Pattaya gelegen eiland Koh Larn zijn door de stadsautoriteiten 200 beveiligingscamera’s geïnstalleerd om stranden en verkeer in de gaten te houden.

De plv. secretaris van Pattaya, Khun Kiattisak Sriwongchai, besprak de voortgang van de installatie van beveiligingscamera’s op Koh Larn, Pattaya, Chonburi, in de hoop toeristen en bewoners te beveiligen. De camera’s houden 24/7 de zeven stranden van het eiland en de gevaarlijke plekken op het eiland in de gaten.

Tot nu toe was 95 procent van de installatie gerealiseerd, aldus de plv. secretaris. De camera’s kunnen tot 800 meter inzoomen; het zou bijvoorbeeld de veerboot uit Pattaya kunnen zien komen, evenals de tekens op kentekenplaten. 

De autoriteiten willen Koh Larn omvormen tot een slimme eiland waar toeristen en bewoners zich veilig voelden over hun eigendommen.

Bovendien zouden de autoriteiten willen beginnen met het bijhouden van alle bezoekers, aangezien het aantal bezoekers steeg van naar 23,000 mensen per dag, wat de beveiligingscamera’s van vitaal belang maakte. De installatie zou in juni voor 100 procent voltooid zijn, bevestigde de plaatsvervangend secretaris. 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand  
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!