Op het strand van Pattaya geparkeerde jetski’s op last van de locoburgemeester door de politie verwijderd.

PATTAYA:- De loco-burgemeester van Pattaya, Khun Wutisak Rermkitkarn heeft de  politieagenten en de marine de opdracht gegeven om jetski’s te verwijderen die wekenlang op het strand geparkeerd stonden. Het Marine Department nam de maandenlang illegale geparkeerde jetski’s in beslag.

Loco-burgemeester Wuthisak Rermkijakarn en politieinspecteur Jeerawat Sukontasap vergezelde de directeur van het Marine Department Pattaya, Eakaraj Kantaro, tijdens de verwijdering.

Khun Watcharapong Lekwong, voorzitter van de Pattaya Jetski Club, probeerde agenten ervan te weerhouden de jetski’s te verwijderen.

Khun Eakaraj verweet dat Khun Watcharapong loog en zei dat veel van de waterscooters weken of dagen op het strand stonden geparkeerd. De jetski-exploitanten voerden op hun beurt (tevergeefs) aan dat de waterscooters alleen tijdens stormen op het strand werden geparkeerd.

De marinedirecteur herinnerde Khun Watcharapong eraan, dat hij het heel goed wist, dat jetski’s niet op openbaar terrein geparkeerd mogen worden. Ze moeten zich in het water, op een steiger of op een trailer bevinden.

Khun Wutisak zei dat er veel klachten waren van toeristen en strandverkopers over de jetski’s die op het strand waren achtergelaten, vastgebonden met ankers en touwen die struikelde als zij over het strand liepen.

De loco-burgemeester meende ook dat het landschap ontsierend was.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya mail
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: The Pattaya mail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!