Bangkok Suvarnabhumi Airport biedt gratis parkeergelegenheid tijdens de juli vakantie aan

SAMUT PRAKAN:- De woordvoerder van de grootste luchthaven in THAILAND maakte bekend dat parkeren tijdens Asanha Bucha en de boeddhistische vastentijd, van 12 juli middernacht tot 18 juli middernacht, en tijdens de verjaardagsweek van Zijne Majesteit de Koning, van 27 juli middernacht tot 1 augustus middernacht gratis is.

Volgens Airports of Thailand Public Company Limited (AOT) is Zone C aangewezen voor lang parkeren en biedt het plaats aan 718 voertuigen.

Daarnaast zal de luchthaven een gratis pendelbus aanbieden tussen de parkeerplaats en de passagiersterminals.

AOT dringt er bij passagiers op aan om ten minste drie uur voor vertrek op de luchthaven aan te komen voor internationale vluchten en ten minste twee uur voor vertrek voor binnenlandse vluchten, aangezien het een groot aantal reizigers verwacht tijdens de lange vakanties.

Bel voor meer informatie over het aanbod hotline 1722 of 02-132-9511.  

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: NNT
Content: Olleke Bolleke in Centraal-Thailand  
Bron: NNT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!