Oostenrijker komt terug naar Pattaya en ontdekt dat niet alleen zijn vriendin weg is, maar ook zijn motor en al zijn goud

PATTAYA:- Alois K., een 67-jarige Oostenrijker, maakte onlangs een liefdesdrama mee in Pattaya toen hij ontdekte dat zijn vriendin ‘Mu’, die hij ontmoette via een dating-app, hem niet alleen had verlaten, maar ook nam zijn waardevolle motorfiets en zijn gouden sieraden had meegenomen.

Wat was gepland als een romantische verrassing voor Mu eindigde in een nachtmerrie toen Alois zijn appartement binnenkwam en een scène van chaos aantrof – gebruikte condooms, herenboxershorts, maar geen spoor van ‘zijn’ Mu.

Ze woonden een tijdje samen in het condominium van Alois in Soi Rajchawaroon, Pattaya.

Ondanks de afstand tussen Oostenrijk en Thailand slaagde Alois erin om elke drie maanden naar Pattaya te reizen en nam Mu zelfs een keer mee naar Oostenrijk.

Maar op 4 juni zou alles anders moeten zijn. Hij wilde haar verrassen en kwam een ​​week eerder dan gepland terug naar Pattaya.

In plaats van een warm welkom ervoer Alois een schok toen hij zijn appartement binnenkwam en bende aantrof.Zijn zoektocht naar Mu bracht hem tot een nieuwe schok toen hij haar uiteindelijk telefonisch bereikte en hoorde dat ze zich vermoedelijk in het noordoosten van Thailand bevond en dat zijn motorfiets bij haar oudere zus in Buriram stond.

De belofte om alles tegen 30 juni terug te geven, laat Alois met gemengde gevoelens achter.

De Thaise media berichten over het trieste verhaal van Alois, dat niet alleen een persoonlijk drama is, maar ook een waarschuwingssignaal voor andere medelanders in Pattaya.

Het verhaal toont de gevaren van online relaties en de risico’s die gepaard gaan met het vertrouwen van mensen in een onbekende omgeving.

Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: Sanook News 
Foto’s ter Illustratie 

4 gedachten aan “Oostenrijker komt terug naar Pattaya en ontdekt dat niet alleen zijn vriendin weg is, maar ook zijn motor en al zijn goud”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!