Ook in Thailand zijn dure “klokkies” erg gewild, Thaise vrouw weet een Rolex horloge van bijna een miljoen baht van een Engelsman te stelen

PATTAYA:- Een Britse toerist zei dat een Thaise vrouw naar zijn kamer had uitgenodigd om het matras te controleren, de gewiekste vrouw weet zijn dure Rolex-horloge te stelen en gaat ervan door. Het polshorloge kostte volgens het slachtoffer bijna een miljoen baht.

De 39-jarige Engelsman, Mr. Mark was in zijn badkamer van zijn condominium zijn kopje aan het wassen terwijl de vrouw buiten wachtte. Nadat hij uit zijn badkamer kwam, ontdekte hij dat de vrouw foetsie was en dat ze naar verluidt en passant zijn Rolex-horloge had meegenomen, een klokje met een gouden horlogeband en met diamanten ingelegde wijzerplaat.

Het slachtoffer deed aangifte bij de politie van Pattaya en had later een gesprekje met “Snelle Jelle” onze razende reporter. Hij zei dat hij de naam van de vrouw niet kende, aangezien hij haar een paar dagen eerder had ontmoet in zijn appartement in de Jomtien.

De man verklaarde dat het incident gisteren in de avond gebeurde. Hij verklaarde dat hij de vrouw in kwestie naar zijn kamer had uitgenodigd om wat rond te hangen. Toen hij zag dat de vrouw er met zijn dure polshorloge vandoor was gegaan, rende hij haar achterna en zag haar ijlings de hoek om vluchten.

Kapitein Chonlawit Athipansi, rechercheur op het politiebureau van Pattaya, vertelde tegen Jell dat de politie probeert de verdachte te identificeren en te lokaliseren. Hij beloofde dat de politie het gestolen item voor het slachtoffer zou terughalen omdat het een sentimentele waarde voor hem had.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!