Ook de gouverneur van Bangkok zit er “warmpjes” bij met een fortuin van 42 miljoen baht

THAILAND:- De gouverneur van Bangkok, Khun Chadchart Sittipunt, heeft volgens de Nationale Commissie voor corruptiebestrijding een activa van 42,85 miljoen baht aangegeven, inclusief land ter waarde van 18,6 miljoen baht en deposito’s van 10,8 miljoen baht.

Bij zijn aantreden op 31 mei j.l. verklaarde hij zijn rijkdom aan de Anti-Corruptie Commissie. 

Alle activa staan ​​op naam van khun Chadchart toen hij op 9 augustus 2017 van zijn vrouw scheidde en zich als single door de hoofdstad voortbeweegt.

Afgezien van de 10,86 miljoen baht aan deposito’s op 10 bankrekeningen, blijkt uit zijn verklaring dat hij investeringen heeft ter waarde van 4,34 miljoen baht in fondsen, aandelen en obligaties, en 18,6 miljoen baht in grond in het district Phra Khanong bezat.

Andere activa omvatten een BMW 730 sedan en een Toyota Vellfire-busje van in totaal 3,4 miljoen baht, evenals concessies ter waarde van 3,14 miljoen baht, amuletten ter waarde van 1,7 miljoen baht, gouden kettingen ter waarde van 250.000 baht, cryptocurrencies ter waarde van 402.000 baht en twee fietsen ter waarde van 230.000 baht.

Hij heeft het luxe huis in de Verenigde Staten niet opgegeven, omdat dat huis gekocht was met geld dat zijn zoon had geërfd van de moeder van de gouverneur. Het huis in Seattle zou een marktwaarde hebben van KADENG ……..72 miljoen baht.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Bangkok Post

Eén gedachte over “Ook de gouverneur van Bangkok zit er “warmpjes” bij met een fortuin van 42 miljoen baht”

  1. Allemaal erfenissen en winst uit loterij.
    Met dat loon wat ze hebben kunnen ze het nooit zo ver schoppen.

    Met hun bevoegdheden wel…..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!