Bij alle PT tankstations in Thailand kunt u genieten van heerlijke rijst- en currymaaltijden voor slechts 25 Baht ( 0,70 eurocent)

BANGKOK:- De Thaise restaurant vereniging heeft een verrukkelijk project geïntroduceerd om rijst- en currymaaltijden te leveren voor slechts 25 baht (welgeteld 0,69 eurocent) op 59 PT-stations in Bangkok en omgeving.

De eerste “Khao Kaeng Kam Lang Jai” vestiging werd eerder deze week tijdens een grootse ceremonie geopend op het PT-station in Soi Phutthabucha 1 geopend. Naast de maaltijd voor 25 baht, kunnen de klanten ook PT-kookgas of Meesuk-palmolie tegen speciale prijzen kopen.

President Thaniwan Kulmongkol zei dat de vereniging samenwerkte met Atlas Energy en Olympus Oil om kookgas en palmolie samen met goedkope maaltijden te verkopen op PT-stations om degenen die getroffen zijn door de Covid-19-situatie en de economische neergang te helpen.

Ze zei dat mensen nu hun dagelijkse uitgaven kunnen verminderen door slechts 25 baht aan maaltijden uit te geven.

De eerste fase van het project omvat de verkoop van maaltijden in restaurants, foodcourts, kiosken, foodtrucks en kleine stands in 59 OV-stations binnen drie maanden.

Ondertussen liet de directeur van Atlas Energy en Olympus Oil, Khun Suwatchai Pitakwongsaporn, weten ook dat het doel van deze zakelijke operatie is om de kosten van levensonderhoud te helpen verlagen.

Hij zei dat PT het project graag ondersteunt en ernaar streeft om “100 gebieden” voor dit doel te voorzien in Bangkok, de omgeving en Chonburi. Verkopers in het project krijgen 5 baht korting op de verkoopprijs voor Meesuk-palmolie.  Ze krijgen ook de eerste kookgasfles van 15 kg gratis en 20 baht korting op andere flessen.

Khun Suwatchai verwacht in drie maanden 59 restaurantvestigingen te openen en streeft naar 100 vestigingen in de toekomst.

Hij bespreekt met de Thaise restaurant vereniging ook de mogelijkheid om restaurants in andere provincies te openen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 
Bron: Wochenblitz.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!