ONTHOUDT!……Als u in het openbaar uitgaat, evenementen gaat bijwonen, moet u misschien bewijzen dat u gevaccineerd bent

THAILAND:- Alle “Wappies op één stokje”, het nieuws dat het ministerie van Volksgezondheid voorbereidingen treft om een ​​regel uit te vaardigen die mensen verplicht om bewijs van ten minste één inenting van een  Covid 19 vaccin te tonen terwijl ze in het openbaar zijn of evenementen bijwonen, is inderdaad waar, zo liet het Anti-Fake News Center vandaag weten.

De secretaris van het ministerie heeft gezegd dat er vier risicofactoren zijn: het land heropenen, de lessen op scholen hervatten, de eet- en drinkregels voor restaurants versoepelen en samenkomen voor verschillende activiteiten.

Het administratief centrum voor de Covid19 beheersing, het CCSA, wilt graag meer doelgroepen stimuleren zich te melden voor vaccinaties en kan verschillende stimuleringsmaatregelen verhogen.

Voor de veiligheid van iedereen kunnen ze overwegen om inwoners te vragen om bewijs van ten minste één dosis vaccinatie te overleggen wanneer ze openbare activiteiten uitvoeren of evenementen bijwonen.

De algehele Covid-19-situatie in Thailand zal waarschijnlijk verbeteren, zo verklaarde de  secretaris, maar voegde eraan toe dat er in sommige gebieden, waaronder gevangenissen, onder vissers, bouwkampen, militaire trainingskampen, markten en bij religieuze ceremonies nog steeds nieuwe infecties opduiken.  

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Diverse kranten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!