Onthoofd lichaam in zee voor het strand van Cha-am gevonden

PHETCHABURI:- Lokale vissers meldde het afgelopen weekend dat er een stoffelijk overschot zonder hoofd in de buurt van het uitkijkpunt Cha-Am Beach, ongeveer een kilometer van de kust dreef.

Het politiebureau van Cha-Am reageerde onmiddellijk en coördineerde met de Marine, gemeente Cha-Am, Phetchaburi Marine departement en de Sawang Sanphet reddingsdienst.

Twee patrouilleboten en een jetski werden de zee opgestuurd om het lichaam te lokaliseren en op te halen, dat uiteindelijk ongeveer 1,5 kilometer van de kust werd gevonden. 

Het lichaam, geïdentificeerd als mannelijk, was in staat van ontbinding en miste zijn hoofd, handen en voeten. Het droeg een t-shirt met korte mouwen en korte broeken en dreef met zijn gezicht naar beneden. 

Opmerkelijke waren de tatoeages met ondermeer een Ruesi die op een tijger op de linkerschouder reed en een andere tatoeage op de rechterschouder, maar er werden geen identificatiedocumenten gevonden.

Ambtenaren hadden moeite om het lichaam aan land te brengen, slaagden uiteindelijk na meer dan vier uur en vervoerden het naar de Cha-Am vispier.

De toestand van het lichaam, met ontbrekende ledematen en bijtsporen, suggereerde dat vissen aan het hoofd, de handen en de voeten hadden geknaagd.

De autoriteiten vermoeden dat de overledene mogelijk een migrerende werknemer was die per ongeluk in zee is gevallen, hoewel er geen getuigen naar voren zijn gekomen.

De volgende stappen omvatten het uitvoeren van een zoektocht naar vermiste personen in het gebied. Het lichaam wordt voor bewaring naar Wat Tham Kaeo in Phetchaburi gebracht. 

De autoriteiten dringen er bij iedereen met informatie op aan contact op te nemen met het politiebureau van Cha-Am in Phetchaburi.

Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 
Bron: Huahintoday 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!