Peuter van nog geen 2 jaar, kuiert alleen over de Thepprasit road in Pattaya, de provinciale kinderbescherming neemt de kleine onder hun hoede

PATTAYA:- Een peuter van amper 2 jaar oud, werd van het weekend ontdekt toen het alleen langs de Thepprasit road in Jomtien rond keutelde. Het kon net aan lopen en van brabbelen was helemaal geen sprake wat de zorgen onder de lokale bevolking aanwakkerde en wat vervolgens aanleiding gaf tot het onmiddellijke actie ondernemen om welzijn van het “broekie” te beschermen.

Eén speciale afdeling van de politie Pattaya heeft de jongen opgepikt en meegenomen naar het politiebureau om alles zoveel mogelijk in een proces-verbaal te verwoorden.

In nauwe samenwerking met de Chonburi Provinciale opvang voor kinderen en gezinnen werden dringende maatregelen genomen om de veiligheid en het welzijn van het kind te garanderen.

Het lot van de jongen wierp licht op de precaire omstandigheden van zijn gezin toen een bewaker, diep ontroerd door de situatie, wist te vertellen dat de ouders van de jongen een armtierige levensstijl leidde, waarbij ze vaak van de ene locatie naar de andere verhuisden, vaak vergezeld van hun kinderen en afhankelijk van hun situatie. op het bedelen om te overleven.

Verder onderzoek bracht de aanwezigheid van een jongere zusje aan het licht, eveneens verwaarloosd en beperkt tot een kinderwagen.

Daaropvolgende gesprekken met een caissière van een 7/eleven buurtwinkel gaven inzicht in de routine van het gezin, waarbij de daklozeneenheid vaak hun toevlucht zocht in de buurt van het etablissement. Op de dag van het incident zorgde het doelloze ronddwalen van het kind voor aanzienlijke veiligheidsproblemen.

De winkelmedewerker vertelde over gevallen van wrijving tussen de ouders en het personeel, wat de wisselvallige aard van hun omstandigheden onderstreepte. Ondanks de uitdagingen betuigden klanten vaak vriendelijke daden aan de kinderen, door voedsel en speelgoed aan te bieden als gebaren van steun.

Na voortdurende inspanningen hebben verslaggevers de ouders en hun tweede kind in de buurt weten te traceren. De ouders bevestigden hun identiteit en uitten hun diepe verontrusting over de situatie, waarbij ze hun vastberadenheid benadrukten om de voogdij over hun kinderen terug te krijgen.

De ouders beweerden dat ze een huurwoning in Centraal Pattaya hadden weten te bemachtigen, door hun middelen van bestaan ​​veilig te stellen door het verhandelen en verhuren van religieuze voorwerpen. 

Met de ambitie om samen te werken met de Chonburi Provinciale opvang voor kinderen en gezinnen bij het nastreven van gezinshereniging, brachten de ouders hun oprechte verlangen over naar een oplossing die het welzijn van hun gezin zou waarborgen.

Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: TMN cable news

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!