Ongenode hotelgast schiet aan de oostkust van Thailand na weigering van logies op de resort-eigenaar en politie

RAYONG:- Een dramatische achtervolging eindigde in verwondingen voor een politieagent en een ongenode gast in een resort in Rayong nadat de gast de eigenaar van het resort had geprobeerd hem neer te schieten omdat hij hem een ​​gratis verblijf had geweigerd.  

Het incident gebeurde in de vroege ochtenduren toen de politie reageerde op een oproep van het resort in het district Klaeng die melding maakte van een schietpartij.  De politie kwam een ​​paniekerige resorteigenaar tegen die zichtbaar geschokt was.  Hij vertelde agenten dat een gast hem benaderde en hem vroeg een kamer te huren zonder enige vorm van betaling.  Nadat hem de vrije kamer was geweigerd, haalde de man een pistool tevoorschijn en begon hij de resorteigenaar te bedreigen.  Uiteindelijk loste hij schoten, waarna de eigenaar naar zijn veiligheid vluchtte.

De politie doorzocht het complex naar de schutter die zich volgens de eigenaar verstopte in kamer nummer 10.  Liggend op het bed wilde de man niet meewerken toen agenten hem vroegen zich over te geven.  Hij was duidelijk niet nuchter en sprak koeterwaals voordat hij een .38-pistool tevoorschijn haalde.  Een lid van de taskforce probeerde het pistool van de gedrogeerde 31-jarige man af te pakken door hem met een verdovingspistool in de rug te schieten, maar de man vuurde zijn pistool terug op de agent en vluchtte.

Bij het vuurgevecht in het resort schoot de man uiteindelijk één van de agenten neer. Vervolgens slaagde de politie erin de aanvaller in zijn been te schieten en hem in hechtenis te nemen.  Tijdens de huiszoeking ontdekten politieagenten dat de man niet alleen zijn pistool bij zich had, maar ook een voorraad drugs.  In zijn bezit werden in totaal 200 meth-pillen gevonden.  

Zowel de drugsvoorraad als het wapen werden als bewijsmateriaal in beslag genomen.  Hij werd voor behandeling naar het Klaeng-ziekenhuis gebracht en zal daarna voor de rechter moeten verschijnen.  De toestand van de gewonde politieman is stabiel.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: komchadluek.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!