Bewakers van nachtclub Pattaya zouden naar verluidt tijdens een ruzie een Indiase toerist aangevallen hebben

PATTAYA:- Een Indiase toerist beweerde dat hij deze zondagmorgen vroeg was aangevallen door een groep bewakers van nachtclubs in Pattaya in Walking Street enkel en alleen vanwege een kleine ruzie, zo beweerde de beste man.

De politie van Pattaya en de reddingswerkers van Sawang Boriboon reageerden om 4 uur op een melding van een aanval op Walking Street in Zuid-Pattaya.

De aangevallen toerist, alleen geïdentificeerd als Mr. Prince, werd ter plaatse behandeld door iemand vanuit het publiek nadat hij hoofdletsel en bloedingen had opgelopen. De 32-jarige Indiase toerist beweerde tegen de politie met de hulp van een vriendin die vertaalde dat hij was aangevallen door de bewakers van een nabijgelegen Indiase nachtclub in South Walking Street.

Mr. Prince verklaarde dat de bewakers hem aanvielen toen hij naar hen toe liep om te klagen over wat hij dacht dat hun slechte manieren en houding waren. Hij had kort een kleine ruzie met de bewakers voordat het escaleerde in een aanval waarbij zij eerst aanvielen, zo vertelde Mr. Prince.

De politie van Pattaya vertelde tegen de lokale media dat ze de beschuldigde bewakers en de toerist naar het politiebureau zouden ontbieden om het geschil te beslechten. De naam van de discotheek is ingehouden terwijl de politie van Pattaya het incident blijft onderzoeken.

Olleke Bolleke in Oost-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!