Onderzoek verduidelijkt het eerlijke gebruik van een politiebusje naar het strand van Phetchaburi door de politie van Korat

NAKHON RATCHASIMA:- Een onderzoek heeft de politie in Nakhon Ratchasima vrijgesproken over het gebruik van een politiebusje dat bij een strand in Phetchaburi werd gezien. De politie de opdracht om een ​​moordverdachte op te halen.

Majoor generaal Paisarn Luesomboon, adjunct-commissaris van de Provinciale Politie Regio 3, zei dat het onderzoekspanel meldde dat een rechercheur op het politiebureau van Phon Krang in het district Muang door de voortvluchtige, khun Sawai Khanpakwaen was benaderd. Hij werd gezocht voor de dodelijke schietpartij van zijn vrouw en haar zoon in Nakhon Ratchasima 10 jaar geleden. Het contact was op 10 september gemaakt via de Line Chat-app.

De verdachte zei dat hij in Surat Thani werkte en een probleem had.  Hij wilde zich overgeven en vroeg de politie om hem op te halen.

Khun Sawai is een voormalig voorzitter van de bestuursorganisatie tambon Pho Klang in het district Muang van Nakhon Ratchasima.  Zijn naam werd genoemd in een door de provinciale rechtbank op 20 mei 2011 uitgevaardigd arrestatiebevel.

Hij werd beschuldigd van het doodschieten van zijn vrouw Wanida Setaputta, 49, een raadslid voor zone 5 van de provinciale bestuursorganisatie van Nakhon Ratchasima, en haar zoon uit een eerder huwelijk, de 29-jarige Khun Jetsada Setaputta.

De verdachte was na de schietpartij op de vlucht geslagen. Onderzoekers van de provinciale politieregio 8 hebben hem vorige week gearresteerd.

Het recherche-onderzoek volgde op stevige kritiek op de Thaise sociale media, waarbij de politie van Nakhon Ratchasima werd beschuldigd van het gebruik van een politiebusje voor persoonlijk gebruik.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel dat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand
Bron: The Nation

Eén gedachte over “Onderzoek verduidelijkt het eerlijke gebruik van een politiebusje naar het strand van Phetchaburi door de politie van Korat”

  1. Ze weten het mooi te brengen
    Waarschijnlijk een luxe moordenaar dat ze hem ophalen in een busje
    Normaal vervoeren ze gevangenen in een pickup met tralies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!