Onderzoek naar medewerkers Thai Airways IVM fraude valse doodsverklaringen

~IEMAND KNOLLEN VOOR CITROENEN VERKOPEN~
(Iemand iets wijsmaken, foppen met praatjes)

BANGKOK:- Twintig leden van de spaarcoöperatie voor werknemers van Thai Airways International (THAI) en hun advocaten dienden dinsdag een klacht in bij de Crime Suppression Division, waarin ze aandrongen op een onderzoek naar leden van de coöperatie die mogelijk valse overlijdensakten hebben gebruikt om begrafenisuitkeringen te ontvangen via de spaarcoöperatie.

“De coöperatie heeft geconstateerd dat het aantal leden dat een begrafenisuitkering aanvraagt ​​in de loop van de jaren verdacht is gestegen”, zei vertegenwoordiger Weerayut Thuankong, die zich bij de 20 voegde bij het indienen van de klacht.

“We hebben het bewijsmateriaal gecontroleerd en vastgesteld dat er overlijdensakten vervalst te zijn.” Aangezien de doodverklaarde personen nog steeds voor het bedrijf werken lijkt het bewijs waterdicht.

Weerayut zei dat de coöperatie bewijsmateriaal uit 2013 controleerde en 26 gevallen vond, die naar schatting 14 miljoen baht aan schade hebben veroorzaakt voor de coöperatie.

“We hebben alleen bewijs tot 2013, maar we denken dat er meer leden zijn die deze vorm van fraude eerder hebben gepleegd, dus we vragen de politie om een ​​volledig onderzoek te starten”, voegde hij eraan toe.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation Thailand
Vertaling: De Kleine Beer
Bron: The Nation Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!