Burgemeester Pattaya vastberaden over beleid ondanks aandringen uit de barindustrie voor latere openingstijden

~STADSNIEUWS~

PATTAYA:- De burgemeester van Pattaya dringt erop aan bij de honderden bedrijven en bars die vragen om latere sluitingstijden, om “jai yen” (ontspannen) te blijven.

Sontaya Khunpluem zei dat hij niet blind was voor de moeilijke tijdene waarin bars verkeren en hij zich namens hen inzette, maar dat niemand wilt dat er een derde golf van het virus opkomt.

De eerste en tweede golf van Covid-19 hebben bedrijven in Pattaya gedecimeerd, waarbij Sophon zei dat van de “duizend” bars 60% permanent of tijdelijk was gesloten.

Degenen die nog open zijn, hebben een beroep gedaan op de burgemeester om de openingstijden van 23.00 uur tot middernacht te verlengen.

Sontaya zei dat hij er begrip voor heeft dat veel lokale expats graag laat in de avond nog een borreltje willen drinken, en dat de horeca de inkomsten nodig heeft.

Hij was van plan om deze en andere zaken ter overweging voor te leggen aan het Centre for COVID-19 Situation Administration (CCSA).

In de tussentijd zei hij tevreden te zijn met de beheersing van de Covid-19 uitbraak in Chonburi en zei dat de provincie nu van ‘rode naar oranje zone’ is opgeschoven en hij verwachtte binnenkort een nog ‘betere kleur’!

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Sophon Cable TV
Vertaling: De Kleine Beer
Bron: ThaiVisa.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!