Onderwijsdirecteur uit Bang Saray op de second road van Jomtien om het leven gekomen nadat hij met zijn motor tegen een elektriciteitspaal reed

PATTAYA:- Een bekende directeur van het onderwijsbureau van Bang Saray is overleden nadat hij in de nachtelijke uren met zijn motor in Jomtien tegen een elektriciteitspaal was gebotst.

De politie van Pattaya werd gisterochtend vroeg op de hoogte gebracht van het ongeval op Jomtien Second Road in Nongprue.

Hulpdiensten kwamen ter plaatse en troffen de beschadigde motor aan bij een elektriciteitspaal. In de buurt vonden ze het lichaam van de Khun Narongsak Intala (de directeur van het onderwijsbureau in de gemeente Bang Saray) die ernstig hoofdletsel had opgelopen. Hij had geen beschermende motorhelm gedragen. Zijn lichaam werd naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht.

Een voedselbezorger vertelde tegen “Snelle Jelle” onze razende reporter dat hij langs de weg reed toen hij het lichaam van Narongsak onder het bloed op de weg zag liggen. De bestuurder, die zijn naam niet gaf, zei dat hij onmiddellijk de politie belde en bij het slachtoffer bleef tot er hulp arriveerde.

Ter plaatse zijn geen andere getuigen aangetroffen. De politie van Pattaya City bekijkt echter camerabeelden om te zien of de bestuurder is aangereden door een ander voertuig voor verdere mogelijke juridische stappen.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!