Onderhoudsmonteur dondert door het dak en komt in het ziekenhuis van Pattaya terecht

~NIEUWSFLITS~

PATTAYA:- Een onderhoudsmonteur in air-conditions is gisteren tijdens zijn werkzaamheden door een dak gevallen en met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Hij was naar verluidt bezig met het bijvullen van koelvloeistof in een airconditioner.

Rond 13.00 uur werden hulpverleners van Sawang Boriboon op de hoogte gebracht van het incident.  De 47-jarige Panuwat Chuapkrasong brak zijn arm tijdens de val en verwondde zijn mond en benen.  Hij werd vervolgens naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht.

Een collega, die liever anoniem wilde blijven, vertelde tegen “Snelle Jelle” onze plaatselijke reporter, dat de monteur ongeveer twee meter boven de grond aan het werkt was, toen hij zijn evenwicht verloor en dwars door het dak viel. 

Een buurman hoorde een “verpletterend” geluid, gevolgd door veel geschreeuw en gejammer. Vervolgens riepen ze reddingswerkers om de gewonde man te helpen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!