De kustplaats Pattaya wil verder met het “Pattaya Move On” plan

~STADSNIEUWS~

PATTAYA:- De gemeenteraad van Pattaya wil samen met de Tourism Authority (TAT) en het bedrijfsleven van Pattaya een toeristisch plan “Pattaya Move On” aan het administratief centrum voor de Covid19 beheersing, het CCSA in Bangkok voorstellen.

Het plan bestaat eruit om vanaf oktober gevaccineerde buitenlandse toeristen zonder quarantaine in de stad te verwelkomen. 

Volgens burgemeester Sonthaya Khunpluem moeten bezoekers volledig zijn ingeënt met het Covid-19-vaccin. 

Kinderen onder de 12 tot 18 jaar moeten een Covid-19 negatief certificaat binnen 72 uur hebben en jongere kinderen hebben geen test nodig, maar moeten de hele tijd bij hun ouders blijven. 

Bij aankomst moeten toeristen zeven dagen in SHA (Safety and Health Administration) gecertificeerde hotels verblijven, waarbij ze kunnen relaxen op stranden die de stadsautoriteiten zijn aangewezen.  Als op de vijfde dag een gerealiseerde Covid19 test negatief is, mogen de buitenlandse toeristen op de zevende dag vrij reizen.

Om het “Pattaya Move On” -plan uit te voeren, moet ten minste 70 procent van de bevolking worden gevaccineerd. 

Het voorstel zal nu worden ingediend bij het ministerie van Volksgezondheid voordat het wordt verzonden naar het Centrum voor Economische Situatie Administratie (CESA) of het Centrum voor Covid19 Situation Administration (CCSA).

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pr Pattaya
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Pr Pattaya

Eén gedachte over “De kustplaats Pattaya wil verder met het “Pattaya Move On” plan”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!