9 tieners gewond bij een vechtpartij in een jeugdopleiding centrum in Khon Kaen

~VECHTEN OM ‘S KEIZERS BAARD~
(Vechten om niets)

KHON KAEN:- Gisteren brak een vechtpartij uit in het Regionale Centrum voor Jeugdopleiding 4 tussen twee groepen jeugdige delinquenten.  Negen tieners in het centrum raakten daarbij gewond.

De provinciale politie, vrijwilligers van de defensie, reddingseenheden en voorwaardelijke ambtenaren werden onmiddellijk naar het centrum gestuurd nadat de vechtpartij om ongeveer 11 uur in de morgen uitbrak.

Twee groepen tieners gebruikten takken en houten stokken om hun geschil tijdens deze confrontatie te beslechten.

De autoriteiten slaagden erin om ongeveer 13.00 uur een eind te maken aan het strijdtoneel,waarbij negen tieners gewond geraakt waren.  Vier werden opgenomen in het Khon Kaen-ziekenhuis en vijf in het Sinagarind-ziekenhuis.  Er waren geen meldingen van schade aan het pand.

Gouverneur Somsak Jangtrakul, khun Leekhaosung, hey districtshoofd van Muang, en kolonel Preecha Kengsarikij, de politiechef van Muang, brachten een kijkje nadat het gevecht onder controle was gebracht.

Er worden nu 350 delinquente kinderen uit negen noordoostelijke provincies in het centrum opgeleid, dat ressorteert onder de afdeling Observatie en Jeugdbescherming van het ministerie van Justitie.  Het is gelegen op een stuk land achter de Khon Kaen Universiteit nabij het Siharatdechochai kamp voor het 8th Infanterie Regiment.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Chakrapan Natanri
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!